Tankstation Geldrop
EVEN BIJTANKEN
EVEN BIJTANKEN
EVEN BIJTANKEN

Ons bediende tankstation in Geldrop is uniek in z’n soort

Laat Autobedrijf Meulendijks uw auto bijtanken

Als het pijpenstelen regent, blijft u het liefst in de auto zitten. Op weg naar een zakelijke afspraak? Dan wilt u natuurlijk geen benzine op uw pak morsen. Zo fijn om dan bediend te worden bij het tanken. U houdt uw handen schoon en blijft lekker zitten. Bovendien krijgt u bij het benzinestation hoge kortingen op benzine en diesel. En die vriendelijke service? Die kost u helemaal niets.

banden controleren

Een stuk vriendelijker dan alleen ‘Pomp 5’

Waarom heeft Autobedrijf Meulendijks gekozen voor een bediend tankstation? Omdat we ons willen onderscheiden in service. Met deze unieke dienst krijgen we bovendien extra contact met onze klanten. We maken een praatje dat verder gaat dan alleen ‘Pomp 5, pinnen graag’.

Kom ook eens langs bij ons tankstation in Geldrop. U zult zien dat deze service onvervangbaar is.

Tankstation Geldrop

Bediend, bemand en onbemand

In ons kleine landje alleen zijn al meer dan 4000 tankstations. In de provincie Noord-Brabant vinden we er ruim 700. Bij iets meer dan een kwart van de stations moet u alles helemaal zelf doen: dit zijn de onbemande tankstations. De rest noemen we bemand. 

Tussen bemand en bediend zit nog een groot verschil. Bij een bemand tankstation vindt u een kassa, maar niet per se service. Wilt u iets extra’s bij het tanken? Bezoek dan het bediende tankstation van Autobedrijf Meulendijks.

Pomp shops PDF