Tankstation Geldrop
EVEN BIJTANKEN
EVEN BIJTANKEN
EVEN BIJTANKEN

Meulendijks: autobedrijf en tankstation in Geldrop

Reparaties, de auto afstellen en heel veel meer

Als erkend BOVAG-bedrijf verricht Autobedrijf Meulendijks alle voorkomende autowerkzaamheden. Het maakt niet uit van welk type of merk uw auto is: als u bij ons in Geldrop wegrijdt, kan de auto er weer een hele tijd tegenaan. Zie zelf wat we voor u kunnen betekenen. Bent u overtuigd? Neem contact op of bel direct 040 - 2862 796.

Autobedrijf Meulendijks

Bezoek het bediende tankstation in Geldrop

U hoeft zelf niet uit te stappen, wij gooien de auto vol en u rijdt zo weer weg. Dat is de supersnelle service van Autobedrijf Meulendijks.

Meer over ons benzinestation

autobedrijf Geldrop

Reparatie & onderhoud

We repareren en onderhouden personenauto’s en bestelwagens van alle merken. Met goed opgeleide monteurs en hoogwaardige meet-, test- en afstelapparatuur voeren we snel en efficiënt alle reparaties en onderhoudsbeurten uit.

autogarage Geldrop

Banden

Het is erg belangrijk dat u veilig de weg op kunt. We kijken daarom tijdens de apk ook naar uw banden en zullen deze als dat nodig is vervangen – uiteraard in overleg met u. Daarnaast slaan we uw andere set reguliere of winterbanden voor u op.

bandencheck

Airco-onderhoud

Elke auto met airconditioning heeft regelmatig onderhoud nodig. Het is aanbevolen om de airco in de auto eens per jaar of een keer in de twee jaar te laten nakijken. Zo zorgt u ervoor dat de koelcapaciteit van de airco behouden blijft.

auto uitlijnen

Schadeherstel

Ook wanneer u er zelf alles aan doet om schade te voorkomen, kunt u met autoschade te maken krijgen. Zeer vervelend, maar met een bezoekje aan Autobedrijf Meulendijks kunt u snel weer kreukvrij de weg op.

autospecialist

Apk-keuring

Wij voeren ook apk-keuringen uit. Bij de apk kijken we of het voertuig voldoet aan de wettelijk gestelde en milieu- en veiligheidseisen. Het is erg belangrijk dat u de auto periodiek laat keuren, zodat u ermee mag blijven rijden.